top of page
НейроГрафика НейроЦвят
НейроГрафика НейроЦвят

чт, 23.05

|

онлайн, Zoom

НейроГрафика НейроЦвят

Да опознаете вълшебното състояние да работите със силата на цветовете - вашият сигурен резултат след изучаване на курс "Алгоритъм#3 НейроЦвят".

Време и място

23.05.2024 г., 18:00 ч. – 30.05.2024 г., 22:00 ч.

онлайн, Zoom

Повече информация

КУПИ ТУК

Алгоритъм #3

ЦВЕТОВЕТЕ В НАШИЯ ЖИВОТ!

Да опознаете вълшебното състояние да работите със силата на цветовете - вашият сигурен резултат след изучаване на курс "Алгоритъм#3 НейроЦвят".

Този курс е предназначен за всички потребители на НейроГрафика. В Базово ниво, ние работим предимно със сваляне на нашите ограничения, а в НейроЦвят въвеждаме подвластните на цветовете стихии в живота си, правим избор във всеки негов аспект. Настройваме работата си в така наречения коучинг режим.

Възможност да рисувате осъзнато цветни композиции на желаното от вас бъдеще!  - Какво означава това?

Обикновено ние - хората чувстваме и разбираме, че светът е един. Но понякога в нашето съзнание отсъства универсалният модел на битието. Поради това ни е сложно да свързваме себе си с неща и явления. Алгоритъмът „НейроЦвят“ (цветодрама)  ни позволява с помощта на цвета да моделираме своя диалог с Вселената.

"Когато човек няма универсален модел на битието, няма мирогледен подход на ниво разум, когато човек не знае как да свърже неща, които не се свързват помежду си, му е трудно да има преценка за света." П.М.Пискарьов

Съществуват пет жизнени фази. През тях преминава абсолютно всеки процес (бизнес, семейни отношения, образование, развитие на държавата, цивилизацията и т.н.). Тези фази .... Ела и научи повече, очакваме Ви!

Ние вярваме, че всеки човек е съвършен! Ние сме част от природата и всеки от нас носи в себе си естетическия принцип.

Всеки може да рисува! Това е основното умение на човечеството, защото комуникацията чрез рисуване се е появила по-рано от речта.

Важно е да си спомните това! И да разберете, научите и практикувате няколко закони и правила, върху които се гради класическото изкуство.

Състоянието "Аз мога!" (не само да  рисувам) е вашето естествено състояние.

Добре дошли в пространството на НейроГрафика!

ДЕТАЙЛИ

2 лекции по 4 часа - 8 часа трансформиращо интензивно рисуване

В останалите дни се изпълняват домашните работи, достъп до допълнителни видео-обучения, провеждат се супервизии в платформата на Геткурс.

Задължително условие за участие в курса е завършено обучение „Потребител – Базово ниво в НейроГрафика“.

Курсът се преподава на ниво Потребител и служи единствено за разрешаване на лични задачи (*без право на преподаване).

ОСОБЕНОСТИ НА ОБУЧИТЕЛНАТА ПРОГРАМА В МЕТОДА НЕЙРОГРАФИКА

 1. Тематична:

Курсовете влизат в програмата за професионална подготовка на „Инструктор НейроГрафика“ – 9 месечно обучение със систематизирано задълбочена програма за работа на всеки със самия себе си и околните с цел да се посвети внимание, време и волеви усилия на професионалното изучаване на НейроГрафика с дълбоки лични трансформационни практики. В процеса на курса стартирате собствена практика, подкрепяща другите хора.  Присъединете се към света на Нейрографика с курсовете Потребител  и НейроЦвят, за да получите лични изменения, а ако изберете да станете Инструктор по НейроГрафика, то таксата, която сте заплатили за този курсове ще ви бъде приспадната.

2. Организационна:  Съществуват общо 9 алгоритъма в инструкторския курс, първият от които е Алгоритъм за Сваляне на Ограниченията (Потребител) и следващите 8:

 • #2 Алгоритъм НейроКомпозиция;
 • #3 Алгоритъм НейроЦвят;
 • #4 Алгоритъм НейроСкечинг;
 • #5 Алгоритъм НейроМандала;
 • #6 Алгоритъм НейроСинтез;
 • #7 Алгоритъм НейроКонтакт;
 • #8 Алгоритъм НейроЦел;
 • #9 Алгоритъм НейроТайминг.

Курсовете на тези алгоритми е възможно да се изучават в различна последователност и в достатъчен за Вас обем. Необходимо е да сте завършили Базово ниво – курс Потребител, за да изучавате другите 8 алгоритъма.

Ако желаете да преминете обучение през всички алгоритми подред (извън инструкторския курс), то за Вас съществува специален пакет „Всички алгоритми от инструкторския курс“ на много по-изгодна цена от тази на всеки поотделно.

СЕРТИФИЦИРАН КУРС

Настоящият курс подлежи на сертифициране при изпълнение на условията, заложени в конкретното обучение. При завършване на всеки курс се издава сертификат в електронен вид.

ИНСТРУМЕНТИ

Маркери - различни дебилини, текст-маркери, моливи, тънкописци, хартия - препоръчително над 100 g.

НАМАЛЕНИЯ ЗА КУРСИСТИ НА УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „ПАВЕЛ ПИСКАРЬОВ“ – БЪЛГАРИЯ

За Специалисти във всяка Школа на ИПТ – 15%

За Инструктори във всяка Школа на ИПТ – 25%

За всеки втори човек от семейството  – 25%

За всеки курсист на Учебен Център, който преминава повторно курса:

 • преминал обучение без да се сертифицира – 50%
 • преминал обучение и получил сертификат - 75%

За повече информация и въпроси може да се свържете с  нас на:

 • Телефон: +359 (89) 6474472 / Понеделник – Петък 10:00-15:00
 • viber: +359 (89) 6474472
 • WhatsApp: +359 (89) 6474472
 • Facebook: https://www.facebook.com/NeurografBG
 • email: neurograffbg@gmail.com

Сподели

bottom of page