top of page
photo_2023-08-12_18-16-48.jpg

Рисувай и Действай

НейроКлуб е за всички желаещи да рисуват Нейрографика, без значение дали имат опит или не.

НейроКлуб е пространство, в което в продължение на месец се фокусираме върху една тема и я преработваме чрез различни практики от арсенала на Учебен Център Павел Пискарьов  България.

Срещите ни ще бъдат онлайн веднъж седмично в събота от 9:00 до 10:00 часа. 

На тях ще имате възможност да отработите темата с рисуване на Нейрографика, да развиетe умението си за осъзнаване с помощта на Богобан,  и да подкрепите себе си в този процес чрез различни Телесни практики, които ще помогнат да раздвижим енергията вътре в нас. 

През другото време ще общуваме в затворен чат,  където ще получавате практики за самостоятелна работа и ще споделяме своя напредък, ще се подкрепяме и мотивираме взаимно вървейки към желаната цел.
В чата също се публикува информация за методите, които ще ползваме в съботите, вдъхновяващи и мотивиращи цитати. 

Цялото това поле ни помага да държим вниманието си в избраната тема, да се връщаме отново и отново към визията си за желания резултат, да определяме малки, практични стъпки, които да ни придвижват към реализация.

Септември: АЗ СЪМ РЕСУРС

 

Септември е месец за преход. Лятото свършва, настъпва есента, децата тръгват на училище… много неща се сменят. Това е месецът, в който събираме урожая от лятото и се подготвяме за следващия период, в който ще използваме ресурсите, които сме събрали, за да преживеем времето, в което светлината намалява до най-ниската си точка.Най-важният ресурс, с който разполагаме в живота си сме самите ние. Когато ние сме подготвени, заредени, здраво вкоренени в себе си, тогава можем да преминем през всяка промяна и ситуация от позицията на вътрешната си сила. Да притежаваме себе си не е винаги лесен процес. Затова ще посветим цял един месец да изследваме и растем в тази тема. Съобразили сме програмата с естествената смяната на сезоните, защото знаем, че когато насочим вниманието си и направим този преход съзнателно, това ни дава стабилен ресурс за целия есенно-зимен сезон.

Октомври: МОЕТО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ

 

В красотата на Октомври ще посветим месеца на темата: Предназначението в живота ни. Живот в съзвучие с нашето Предназначение е бликащ извор на радост, щастие, усещане да полезност и принос към красотата на живота. Всеки от нас носи дарове, таланти, умения и когато започне да ги използва, за да повдига другите в живота му настъпва красота, изобилие, благоденствие. През октомври, вдъхновени от красотата на есента ще изследваме въпросите: Какво обичам да правя? Какво ми се отдава да правя? Какви умения имам? Какво ми носи радост и наслада? Кои са моите дарове и таланти, които мога да споделям със света?

Ноември: ВЗАИМООТНОШЕНИЯ

През ноември, ще посветим времето и вниманието си на най-горещата тема в нашите животи: Взаимоотношенията. Това е областта, в която преживяваме най-голяма радост и щастие и най-голяма болка. Чрез Нейрографика ще изследваме, осъзнаваме, преработваме и донасяме нови качества и свежест във взаимоотношенията ни.

Декември: НАСТРОЙКА НА 2024

 

Месец декември, ще го посветим да създадем невронни връзки и настройка за една удивителна 2024 г. Чрез различни практики от арсенала на Учебен Център Павел Пискарьов България ще си направим карта на новата година. Ще заредим с ентусиазъм и енергия проектите и мечтите си, така, че те да се реализират по най-благоприятен начин в живота ни.

Срещите ще се провеждат през платформата  Zoom

_____________________________________________________

"НейроГрафика - е метод, който работи на пресечната точка на психологията и изобразителното изкуство, идеално работи като средство за самопомощ в стресова ситуация, помага при решаването на проблеми на личностното развитие. НейроГрафиката е лесна за научаване и няма възрастови ограничения" 

- Павел Пискарьов -

_____________________________________________________

Регистрирайки се за курса и извършвайки заплащането му, аз поемам пълна отговорност за собствените си резултати от участието ми в курса и съм съгласен/а с предложението за договор за обучение в Учебен център Павел Пискарьов.

Също така потвърждавам, че съм прочел правата на Потребител.

Понеделник – Петък 10:00-15:00

Контакти

Телефон: +359 (89) 6474472

viber: +359 (89) 6474472

   

WhatsApp: +359 (89) 6474472

Facebook: https://www.facebook.com/NeurografBG

email:  neurograffbg@gmail.com

 

Учебен център Павел Пискарьов

Оставете ни съобщение:

Форма

ПОЛЕЗНИ ВИДЕА

bottom of page